Snart är det dags att åka till Thailand

Snart är det dags att åka till Thailand och det ska verkligen bli mysigt tycker jag, det är så himla mysigt att åka till ett fint hotell med en stor pool där man kan bada. I somras var jag i grekland och det var så himla mysigt för jag bodde jätte nära stranden och vi hade havsutsikt och allting. Jag minns hur jag gick ner till stranden med mina tygpåsar där jag hade bad handuken och solkrämen i och solen värmde i ansiktet när jag gick i den varma sanden. Det är svårt att tänka sig att det kan vara så varmt ute nu när det är så kallt här hemma i Sverige. Men jag måste säga att det verkligen ska bli skönt att komma till ett varmt land för nu är jag väldigt trött på kylan. Sen ska det ju bli skönt att vara ledig från jobbet också och bara det ser jag fram emot.

This entry was posted on Friday, January 27th, 2012 at 3:33 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply