Misstro och förakt

Jag letar för närvarande efter en kompetent webbyrå som kan hjälpa mig med ett hemsidaprojekt jag tänkt sjösätta till våren. Mitt problem med det består väl främst i att jag inte vet hur jag ska välja eller ens hitta fram till den byrå som passar mig och mitt uppdrag bäst. Hur avgör man vad olika webbyråer egentligen är bra på? Jo, förstås även jag inser ju att enkla svaret är att kolla inte lite arbetsprover och länkar på varje firmas egen hemsida. Men jag vill helst ha en långt mer personlig garanti än så bara snygga exempel som rör någon annans projekt räcker liksom inte riktigt till för min del. Det bästa vore någon jag litar på personligen kunde rekommendera en byrå. Det kniviga med det scenariot är väl bara att jag inte litar på särskilt många personer alls, knappt någon om jag ska vara helt ärlig. Min grundinställning till andra människor är nämligen till största del byggd på misstro, misstro och förakt. Så har det alltid varit.

This entry was posted on Tuesday, January 31st, 2012 at 2:26 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply