Min kompis fick punktering på sitt däck i Göteborg

Min kompis fick punktering på sitt däck Göteborg när han var på bilsemester och det är ju inte så roligt direkt men det är sånt man får ta och det gäller ju att ha ett reservdäck när man ska åka på en lång bilsemester och det hade inte min kompis men jag är säker på att han har lärt sig den läxan nu och nästa gång han åker på bilsemester så har han säkert en himla massa extra däck med sig skulle jag tro för det är ju lika bra det. Jag har själv aldrig varit på någon bilsemester för jag är ju lite bilrädd av mig och det är ju inte så konstigt med tanke på alla bilolyckor som man har hört talas om och det är ju faktiskt så att det är väldigt farligt att åka bil och man ska inte åka bil i onödan tycker jag. Det kan ju vara någon stor lastbil som åker in i bilen när som helst och det har man ju ingen kontroll över.

This entry was posted on Monday, February 27th, 2012 at 12:10 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply