Det är inte lätt att montera ner ett partytält

Jag kommer ihåg när jag skulle hjälpa till att montera ner ett partytält på min kompis landställe och det var inte särskilt roligt och jag förstår inte varför jag anmälde mig frivilligt till den uppgiften. Jag förstod nog inte att det skulle bli så jobbigt men jobbigt var det och jag var helt slut efter det. Problemet är nog att de kommer att fråga mig om jag vill hjälpa till att sätta upp det igen när de behöver använda partytältet nästa gång och det är antagligen betydligt jobbigare att sätta upp ett partytält än vad det är att montera ner det. Grejen är att det är ju inget litet tält precis och man ska antagligen vara fler när man sätter upp det men det var bara jag som var dum nog att erbjuda mig att hjälpa till. Jag ska försöka hålla mig borta nästa gång.

This entry was posted on Wednesday, February 29th, 2012 at 7:21 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply